Иновато Инженеринг подписа ключови споразумения в Китай

  • Начало
  • Новини
  • Иновато Инженеринг подписа ключови споразумения в Китай

Представители на екипа ни от Иновато Инженеринг посети най-голямото изложение в Азия през октомври. В рамките на 10 дни екипът ни участва в две от трите фази на форума, като се срещна с водещи производители в сферата на помпи и помпено оборудване, компресорни фитинги и филтрация, прецизни управления и иновативни технологии в доставката и пренос на вода.

Иновато Инженеринг успя да затвърди лидерските си позиции, подписвайки ключови споразумения с основни доставчици, както и стартира преговори с нови партньори и дистрибутори.

Основните продукти, които се отличават от конкурентите ни, и бяха договорени на изложението от нашия екип, са:

  • Сондажни помпи, работещи при завишено количество на пясък в сондажа;
  • Иновативни инверторни помпи с вградени честотни управления, позволяващи лесно и прецизно управление, с удължен срок на експлоатация;
  • Компресорни фитинги на бърза връзка, позволяващи бързо и лесно асемблиране на водопреносна тръбна мрежа с лекота и бързина. Това е наш иновативен продукт, който все още е без аналог на пазара;
  • Електронни пресостати и флуид контроли, позволяващи точно и сигурно управление на системите за напояване.

В стремежа си към диверсификация и използвайки познанията и контактите си, ние от Иновато Инженеринг  имаме за цел да доставим на нашите клиенти най-новите и достъпни високи технологии. Като доказателство за това ние се срещнахме с компанията, работеща в тясно сътрудничество и е лидер на пазара на цифрови брави, а именно – Kaadas. Имахме много ползотворни делови срещи с представители на компанията, която е и основен производител и партньор на марката Philips  за азиатския пазар на цифрови брави. От срещите ни с г-н Pan – Sales Director Overseas в дивизията на Philips, получихме подкрепа и насоки за развиване на този нов сектор за нашия пазар.

Пълна подкрепа получихме и от Kaadas – реалния производител на продуктите на Philips цифрови брави и собственик на марката Kaadas. Представена ни беше първата в света система за удостоверяване чрез сканиране на вените на пръстите, както и най-новата система за удостоверяване, чрез безконтактно сканиране на контурите от дланта.