Официалният представител на RPE Srl. Italy за България

Иновато Инженеринг ООД е официалният представител на RPE Srl. Italy за България

Иновато Инженеринг ООД е официалният представител на RPE Srl. Italy за България, като компанията работи с продуктите на RPE Srl. Italy вече повече от година. Иновативните решения и комплексните решения, които компанията ни предлага са в основата на това партньорство.

Смятаме, че продуктите произвеждани от RPE Srl. Italy ще допринесат за по-бързото и лесно интегриране на професионалните поливни системи от интеграторите.  Новите продукти на компанията от серията CONNECT’EEDY позволяват без-тефлонови сигурни сглобки, спестявайки време, място и най-вече средства на интеграторите.   

SIXTH SERIES – CONNECT’EEDY – примерна сглобка от 4 клапана

 
 

 

 

SIXTH SERIES – CONNECT’EEDY PLUS – примерна сглобка на 3 двойни клапана

 
 

 

 

Стандарна система за свързване спрямо система CONNECT’EEDY PLUS

Както е лесно видимо, пространството в стандартна шахта позволява свързването на двойно повече клапани CONECT’EEDY в сравнение със стандартните клапани. Добавете към това и липсата на тефлон за свързването и времето, спестено поради лесния и бърз монтаж чрез холендрови връзки, и вече сте напред едни гърди пред конкурентите си.

“Иновато Инженеринг ООД продължава своя устрем към намирането и представянето на повече иновативни продукти в сферата на поливните системи, управление на водните ресурси, филтрация и контрол поливните системи.”
От Екипът на Иновато Инженеринг ООД

Leave A Comment